Naurupaketit

Nauravainen Anu on vuodesta 2005 työskennellyt monipuolisesti naurujoogan maailmassa. Anu on ohjannut suuria ja pieniä ryhmiä, pyörittänyt nauruklubia Porvoossa ja ollut mukana perustamassa maailman kansainvälisintä nauruklubia Skypeen. Anu on tehnyt paljon vapaaehtoistyötä eri ryhmien kanssa ja toiminut Suomen naurujoogan kokoavana voimana ensin Suomen Nauru ry:ssä ja nyt Naurujoogaopiston rehtorina.

Nauravainen Anu on työskennellyt monien erilaisten työyhteisöjen kanssa, muutaman hengen yrityksistä suuryrityksiin. Kaikissa työyhteisöissä nauru opettaa kohtaamista sekä asioiden uudenlaista käsittelyä.

Nauravaiselle Anulle naurussa on tärkeää sen käyttö arkisena voimavarana ja kaikkien koulutusten- ja luentojenpohja on tehty tätä silmällä pitäen. Kaikissa koulutuksissa ja luennoissa on tilaa huomioida asiakkaan omat toiveet. Nauravaisen Anun oma lämmin nauru saa ujoimmallekin hymyn huulille. Tällä hetkellä tarjolla ei ole polttarinauruja.

Pirauta ja kysy lisää 040 5508 179.

 

Naurupaketit:

Naurun täytteiset luennot
Hyvä-paha-nauru
Noita-akka asiakaspalvelussa
Nauramalla -asennetta elämään
Nauru, keho ja mieli
Naurusessio

”Hymyilen täällä itsekseni, kun ajattelen ja näen edessäni Anu Saaren Nauravaisesta. Näen naurua pursuavat kasvot – kasvoja, joita on saanut kauan etsiä. Ajatellessani Anua en voi kieltämättä muuta kuin hymyillä. Otaksun, että hän onnistuu saamaan, jopa kaikkein vakavimmatkin ihmiset helmeilevän naurun valtaan.”
-Bjorn Olav Gronbeck, Norjan änkyttäjien yhdistyksen puheenjohtaja, Pohjoismainen änkytysseminaari 2.-4.9.2011

 

Nauruntäytteiset luennot

Nauruntäytteisillä luennoilla yleisö temmataan mukaan päivän teemaan sopivilla havainnollistavilla nauruharjoitteilla. Iloinen energia virtaa ja yleisö on tämän jälkeen valmis ottamaan vastaan seminaari- tai koulutuspäivän annin. Luennot toimivat aamun herättäjinä, lounaan jälkeiseen väsymykseen tai kotiin lähtiessä hyvänmielen tuojina. Ota yhteyttä niin katsotaan mikä olisi seminaaripäivässänne juuri oikea hetki positiivisen energiavirran ryöpylle.

– Naurun merkitys ihmiselleNauruluento
– Nauramalla -asennetta elämään
Teoriatietoa naurun vaikutuksista ja käytännön kokeilua yhdessä nauramalla.
– Hyvä/paha nauru 
ajatuksia herättävä luento siitä, milloin nauru on hyväksi meille ja voiko nauru tehdä pahaa
Kysy lisää tai pyydä tarjous

Nauravainen Anu on innostava luennoitsija, joka ottaa yleisönsä mukaan hykerryttävään nauruseikkailuun.

Noita-akka asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelu on vaativaa. Pitää jaksaa hymyillä asiakkaalle ja olla ystävällinen, vaikka sydäntä kivistäisi tai suututtaisi aivan mielettömästi. Pitää jaksaa olla kohtelias, kun asiakas tulee silmille tai lankoja pitikin. Miten siitä selvitään ja mitä tekemistä noita-akalla on koko asian kanssa.

Noita-akka naurun avulla on helppo tuulettaa tunteitaan. Yhteinen nauru helpottaa vaikean asian kohtaamista yhteisössä. Milloin nauru on eteenpäin kantava voima ja milloin se peittää allensa haavoitettuja tunteita.

Noita-akka asiakaspalvelussa antaa välineitä tunteiden vastaan ottamiseen ja purkuun. Avaa keskustelun siitä, mikä tekee asiakaspalvelu työstä antoisaa. Nauravainen Anu on koko työuransa asiakaspalvelussa, vaikka se ei aina toimenkuvaan ole suoraan kuulunutkaan. Työpajan kesto 3 tuntia.
Pyydä tarjous…

 

Nauramalla -asennetta elämään

Ihmisen elämään kuuluvat huonot päivät. Kaikki ei vain aina mene nappiin ja olo on kurja. Työkaverit ja asiakkaat ärsyttävät ja koko maailma tuntuu olevan vastaan. Nauru antaa voimaa jatkaa ikävistä asioista eteenpäin, löytämään kartan pois murheen laaksosta ja huomaamaan, että menneet ovat menneitä ja aurinko nousee aina aamulla.

Koko- tai puolen päivän työpajassa käydään läpi konkreettisia nauruharjoituksia tunteen purkuun, sekä mietitään miten eri tavalla asian voi nähdä ja tehdä. Yhdessä keskustelemme, miten naurua voi käyttää työvälineenä esimerkiksi tiimissä tai asiakaspalvelussa.
Pyydä tarjous…

Teemu Aho Oy, Tiina Ojala ”Vaikutus on säilynyt, tervehdimme
vielä naurutyyliin välillä.”

Anu Saari-Gomez kouluttaa

Hyvä/paha nauru

Nauru mielletään positiiviseksi kokemuksessa. Kuitenkin kaikilla meistä on kokemuksia, jolloin naurusta on tullut paha mieli ja milloin, jopa oma nauru tuntuu teeskennellyltä kyyneleiden nielemisen välissä. Voiko nauru todellakin vahingoittaa? Entä mistä erottaa, mikä nauru on hyväksi ja mikä pahaksi?

Puolen päivän koulutuksessa mietimme, milloin nauru ei vastaa tarkoitustaan vaan loukkaa toista ihmistä ja sitä kautta myös käyttäjää itseään. Teemme käytännön kokeita hyvän naurun hyrinästä. Keskustelemme miten hyvä nauru nostaa työyhteisön tehoa ja miten paha nauru taas lyttää fiiliksen ja työteho laskee. Työpaja sopii työyhteisöille, jossa halutaan ottaa hyvä henki työyhteisön voimavaraksi
Pyydä tarjous…

 

Naurujooga Welmu

Naurujooga Welmun piirsi Nina Launos.

Naurusessio

Piipahdus naurun maailmaan aloitetaan pienellä kertomuksella naurujoogan historiasta, Tutkiskelemme metodia ja tutustumme naurun vaikutuksiin arkeen sopivilla harjoituksilla. Tämän jälkeen annamme naurun helistä vapaasti ja lopuksi rentoudumme hetkisen.

Naurusessio on toimiva peruspaketti, joka sopii kaikille. Lisäksi on mahdollisuus räätälöidä yrityksen työkulttuuria kuvaavia nauruja tai johonkin tiettyyn tarpeeseen sopivia nauruja.

Kesto 1-1,5 h

Pyydä tarjous…