Nauruspurtti

Muistatko, kun viimeksi istuit työkavereiden kanssa oikein kahvitunnilla ja nauroit niin, että vatsalihaksia jomotti ja poskistakin löytyi lihaksia. Miltä tuntui tämän jälkeen palata töihin?

Kutsuisitko tunnetta voimavaraksi? Oletko koskaan miettinyt, että voi kun naurun voisi laittaa pussiin tai purkkiin ja ottaa tarvittaessa. Tähän ei ole tarvetta, mutta nauru voi löytää tiensä takaisin arkiseksi voimavaraksi.

Nauruspurtti

neukkarinauru
Nauruspurtti aloitetaan tutustumalla naurujoogaan. Ensimmäisen tunnin aikana läpi naurujoogan perusteet ja metodi sekä opetellaan hersyvän naurun alkeet.

Tämän jälkeen keskitytään nauttimaan naurusta. Kolmen viikon ajan, kolme kertaa viikossa saavun

15 minuutiksi nauramaan kanssanne. Tänä aikana keho ja mieli oppivat kaipaamaan naurun tuomaa hetken rentoutusta.

Seuraavalla viikolla kokoonnumme yhteen vielä kerran, keskustelemme siitä miltä nauru on työyhteisössä tuntunut. Mitä konkreettisia vaikutuksia naurulla on ollut? Työpaikan ilmapiirissä? Omassa olemisessa? Yhdessä mietimme, että mitä tulevaisuudessa tarvitaan, että nauru ja ilo toimivat työyhteisön voimavarana. Nauruspurtti on oma kokonaisuutensa, jolla työyhteisön nauruhermot availlaan. Kysy lisää…

Yritysnauruklubi

Yritysnauruklubi jatkaa tästä viikoittaisilla nauruilla. Kerran viikossa kokoonnumme yhteen ja revittelemme oikein kunnolla puolen tunnin ajan. Yritysnauruklubia saa tilata kymmenen viikon paketeissa.

Kenelle

Yritysnauruklubi sopii yrityksille, jotka haluavat saada naurusta ja hyvästä mielestä arkisen voimavaran sekä lämpimän ryhmäyttämisen välineen. Nauruspurtti sopii yrityksille, jotka uskaltavat kohdata väkensä juuri sellaisina, joina nämä ovat. Yrityksille, joissa työntekijät ovat yrityksen todellinen voimavara.